reklama 11A

Parkur zakončil mezinárodní zkoušky CIC Strzegom

ikonka

Během nedělního dne 12. srpna se v rámci mezinárodních soutěží CIC3* a CIC2* uskutečnily závěrečné skokové zkoušky. V obou těchto úrovních jsme měli české zastoupení. Z české trojice předvedl nejlepší výsledek na parkuru Miloslav Příhoda…
12.08.2018 18:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český jezdec Miloslav Příhoda sedlal koně Ferreolus Lat premiérově v soutěži CIC3*. Dvojice si v krosu sice připsala jedno vyhnutí v závěru trasy, na parkuru si však vedla opět velice dobře. Po náročné terénní zkoušce totiž přesto na parkuru zapisovali jednociferný výsledek. Miloslav Příhoda inkasoval celkem 5 trestných bodů, a to včetně jednobodové penalizace za překročený čas. Celkově skončil český jezdec na 39. pozici s 85,60 trestnými body na kontě.

O čtyři příčky výše se umístil Petr Lacina s klisnou Kamikatze. Těm se naopak po sobotní náročné terénní jízdě na parkuru dařilo o něco méně a připsali si celkem 20 trestných bodů. Jednalo se o tři chyby na překážkách a dalších 8 bodů za čas. Celkově získal jezdec 78,30 trestných bodů.

V soutěži CIC2* bylo v neděli možné vidět z české ekipy pouze Elišku Opravilovou s Dunkasem A, neboť Martin Maivald s Gidran XXI-2/Růženou pokračování v soutěži v neděli ráno vzdal. Česká jezdkyně Eliška Opravilová chybovala pouze jedenkrát, k tomu si však připsala ještě 7 trestných bodů za čas. Nakonec si tak dojela pro 29. místo ve výsledkové listině, když inkasovala 66,40 trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE