reklama 11B

Češi mají za sebou drezury při CIC ve Strzegomi

ikonka

Další z kvalitních mezinárodních závodů ve všestrannosti se konají od čtvrtečního dne 9. srpna. V rámci Strzegom Summer Tour se na startu soutěží až po CIC3* sešla velice kvalitní konkurence, včetně Michaela Junga. První dva dny patřily drezurám…
10.08.2018 17:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

České zastoupení máme také v nejtěžší soutěži celých závodů, a to soutěži na úrovni CIC3*. Miloslav Příhoda se postavil na start této soutěže s Ferreolusem Lat, pro něhož je to premiéra v tříhvězdové úrovni. V drezurní úloze obdrželi 38,60 trestných bodů, což je řadí na 40. příčku ve výsledkové listině.

Druhým českým zástupcem v rámci této náročné soutěže je Petr Lacina, který s klisnou Kamikatze figuruje na 58. příčce. Své konto zatížil 43,90 trestnými body. V této soutěži startuje přes 60 účastníků a dle očekávání je v čele Michael Jung. Ten sedlá koně fischerRocana FST.

Dva čeští zástupci odstartovali také v soutěži CIC2*, a to Martin Maivald s Gidran XXI-2/Růženou a Eliška Opravilová s Dunkasem A. O něco lepší výsledek předvedl první jmenovaný, který je aktuálně patnáctý. Po drezuře má na kontě 30,90 trestných bodů.

V rámci soutěže jedné hvězdy se uskutečnila národní i mezinárodní soutěž. V té mezinárodní je nejlepší českou dvojicí Lukáš Létal a Coco Rico. Dvojice obdržela 31,40 trestných bodů a je zatím třiadvacátá. V národní soutěži si pěkné třetí místo drží Miloslav Příhoda s Magicem, kteří mají 31,30 trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE