reklama 11A

Sobotní krosy při CIC ve Strzegomi míchaly pořadím

ikonka

Během sobotního dne 11. srpna se v polské Strzegomi v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti konaly terénní jízdy. V nejtěžší zkoušce CIC3* předvedl bezchybný kros Petr Lacina, který se díky tomu s Kamikatze posunul o 20 příček výše…
11.08.2018 21:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

který se díky tomu s Kamikatze posunul o 20 příček výše…

Sobotní krosy ve Strzegomi byly náročné a opravdu prověřily přihlášené jezdce. V nejtěžší soutěži CIC3* nedokončilo tuto zkoušku celkem osm koní a nejlepší výkony předváděli němečtí jezdci. Ti si mezi sebou také zatím rozdělili příčky nejvyšší, když vede Sandra Auffarth, která s VIamantem du Matz jako jediná dokončila bez chyb a ve stanovém čase. Následuje ji další Němec, a to Christoph Wahler, který inkasoval v sobotu pouze 0,4 trestného bodu. Třetí je Andreas Dibowski s FRH Corrida před Ingrid Klimke se SAP Hale Bob OLD.

 V této zkoušce však máme i dvojí české zastoupení. Po krosu si lépe stojí Petr Lacina, který s klisnou Kamikatze inkasoval pouze trestné body za překročený čas. Aktuálně má na kontě 58,30 trestných bodů a stojí si na 37. příčce. To pro něho oproti drezuře znamená zlepšení o 21 příček.

Miloslav Příhoda s Ferreolusem Lat si v terénní jízdě připsal jedno zastavení, k čemuž získal i trestné body za čas. Celkem tak v sobotu zatížil své konto 43,60 trestnými body. Po dvou dnech mu patří 47. místo ve výsledkové listině.

V soutěži CIC2* figuruje na 29. příčce Eliška Opravilová s Dunkasem A. Dvojice zvládla terénní zkoušku bez zaváhání, na konto si však připsala trestné body za překročený čas. Při pohledu na výsledky je však čitelné, že nikdo z účastníků nestihl časový limit a nejnižší bodové skóre byly dva trestné body.

V soutěži CIC1* jsou již známy konečné výsledky, neboť jezdci mají za sebou všechny tři dílčí zkoušky. Osmnáctá pozice patří Lukáši Létalovi, který s Coco Rico inkasoval celkem 35,40 trestných bodů. Terénní jízdu dokončil bezchybně a ve stanoveném čase, jednu chybu si pak připsal na parkuru. Ta ho nakonec připravila o umístění v elitní desítce.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE