reklama 11A

Příhodovo čtvrté místo při CCI2* ve Strzegomi

ikonka

V polské Strzegomi vrcholily během neděle 1. července mezinárodní závody ve všestrannosti Strzegom Horse Trials. V náročné zkoušce CCI2* se dařilo českému jezdci Miloslavu Příhodovi. S koněm Ferreolus Lat nakonec skončil na čtvrté pozici…
01.07.2018 13:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na účastníky soutěže CCI2* čekal během nedělního dne závěrečný parkur. Česká dvojice Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat do něho vstupovala ze třetí pozice. Na parkuru si nakonec jezdec připsal 4 trestné body za jedno shození, v součtu pak obdržel 44,80 trestných bodů. To českému zástupci nakonec stačilo na pěkné čtvrté místo konečného pořadí.

V soutěži CIC2* jsme sice neměli žádného českého reprezentanta v elitní desítce, velice dobrý výkon však předvedl Miroslav Trunda s klisnou Shutterflyke. Na účastníky této soutěže čekal v neděli kros. Pouze dvě dvojice ho zvládly dokončit bezchybně, a navíc ve stanoveném čase. Jeden z těch, kdo si tak připsal nulu na konto, byl právě Miroslav Trunda. Český jezdec se díky tomu výrazně posunul, přesto mu to na lepší jak 20. místo již nestačilo.

V národní soutěži P-1 si pro konečné čtvrté místo dojel Miloslav Příhoda v sedle koně Magic. Tato dvojice si ze soutěže odnesla 34,10 trestných bodů, což byl zároveň výsledek z drezury.

V soutěži P-2 dokončili dva jezdci se shodným počtem bodů, a to 32,60. Miloslav Příhoda s koněm Eldorado totiž podobně jako Miroslav Trunda s Rivierou dokončil i nedělní část soutěže všestrannosti bez trestných bodů. Pro první místo si nakonec dojel Miloslav Příhoda.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE