reklama 11C

Paradrezurní ME ovládli jezdci Dánska a Británie

Ve středu 23. srpna vyvrcholilo v Göetborgu mistrovství Evropy v paradrezuře volnými úlohami, z nichž vyšli individuální medailisté. Po triumfu v týmovém hodnocení, brali britští jezdci ještě tři zlaté medaile. Dařilo se i zástupcům Dánska.
24.08.2017 10:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Stinna Tange Kaastrupd na Horsebo Smarties vyhrála volnou úlohu gradu II a získala zlato. Foto: FEI / Liz Gregg
 
V pěti skupinách takzvaných gradech se ve středu 23. srpna závodilo při mistrovství Evropy v paradrezuře o medaile pro šampiony v individuálním hodnocení. Svou převahu opět prokázali jezdci z Velké Británie. Ti po vítězství v družstvech brali také tři z pěti zlatých medailí pro jednotlivce. 
 
V gradu I vyhrála Julie Payne (GBR) v sedle koně Athene Lindebjerg, která za svůj výkon dostala 80,393 %. Její krajanky pak ovládli grady III a V. V trojce zvítězila Suzanne Hext s Abirou (76,406 %), v pětce to byla Sophie Wells na C Fatal Attraction (73,581 %). Dánské reprezentanty dominovaly ve skupinách II a IV. 
 
Nejlepší freestyle gradu II zajela Stinna Tange Kaastrup na Horsebo Smarties s hodnocením 77,060 %. V gradu IV vyhrála Susanne Jensby Sunesen s koněm CSK´s Que Faire (77,125 %).
 

Výsledky najdete v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE