reklama 11B

Český tým okusí kolbiště ME v zahajovacím tréninku

Český parkurový tým je již v dějišti mistrovství Evropy seniorů 2017, tedy v Göteborgu. V pondělí 21. srpna museli koně projít takzvanou "kondičkou", o den později se kolbiště otevře pro zahajovací tréninky. Více se dočtete v článku.
21.08.2017 17:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Mistrovství Evropy seniorů v parkurovém skákání hostí švédský Göteborg. Úterý 22. srpna se otevřou brány kolbiště všem jezdcům k zahajovacím tréninkům. O den později je na programu první kvalifikace, která bude tradičně hodnocená jako honební. Závodit se bude na překážkách do 150 cm.
 
První kolo soutěže družstev přijde na řadu ve čtvrtek 24. srpna, druhé se koná v pátek, a přístupné bude nejlepším deseti celkům z úvodního klání. Obě části budou postaveny na maximální výšce do 160 cm.
 
Finále jednotlivců je na programu v závěru mítinku, tedy v neděli 27. srpna. Pojede se jako dvoukolové, přičemž první kolo je povinné pro 25 nejlepších jezdců z kvalifikací, do druhého kola jich půjde 12.
 
Česká reprezentace  je na šampionát přihlášená v sestavě Zuzana Zelinková  s Calerim II, Emma de Moussac s Divou, Ondřej Zvára s Cento Lanem a Kamil Papoušek, který má na poslední přihlášce aktualizované k 18. srpnu koně Flying a Centisimo.  
 
O výsledcích nejen českých jezdců budeme pravidelně informovat. 
 

Výsledky můžete sledovat pod tímto odkazem




Štítky: skokyMEGöteborg
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE