reklama 11A

Papoušek úspěšný ve Wiener Neustadtu i v pátek

I během pátečního dne se český reprezentant Kamil Papoušek prosadil mezi nejlepšími v nejvyšší soutěži toho dne. Během pátku 26. srpna se společně s dalšími dvěma Čechy účastnil rozeskakování Big Tour, kde s Flying skončil na čtvrtém místě…
26.08.2016 21:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší soutěž Big Tour se na parkuru 145 centimetrů vysokém jelarozeskakováním. Do něj se probojovaly hned tři české dvojice. Nejlepší výsledek podal stejně jako během čtvrtečního dne Kamil Papoušek, tentokrátkoněm Flying. Jako jediníčeského tria ani napodruhé nechybovali a čas je zařadil na pěkné čtvrté místo. Ondřej Zvára siCento Lanemrozeskakování připsal jednu chybu, která ho nakonec odsunula na sedmou pozici. Vladimír Tretera a Quentin se po dvou shozeních umístili dvanáctí.

Během dne se dařilo i dalším jezdcům, v rámci Elite Tour byla opět úspěšná Alžběta Malcová. V Medium Tour (135 cm) se na druhém místě prosadil Aleš Opatrný a Quinta. Tento parkur byl hodnocen na čas. Dále Češi předvedli mnoho bezchybných výkonů, které všakpočetných startovních polích na elitní desítku nestačily.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }