reklama 11C

Aleš Opatrný třetí v Grand Prix Wiener Neustadt

Výborným třetím místem v Grand Prix zakončil Aleš Opatrný své působení na CSI2* ve Wiener Neustadtu. Vedle něj však startovali také další čeští jezdci, kteří dosahovali také velmi dobrých výsledků. Podrobnosti najdete níže.
21.08.2016 18:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Opatrný s VDL Fakirem byl v Grand Prix Wiener Neustadt třetí. Ilustrační foto: archiv CET

Ve dnech 17. – 21. srpna se v Lake Areně ve Wiener Neustadtu konaly mezinárodní parkurové závody CSI, kterých se účastnila početná česká výprava.

V nedělním programu se blýskl Aleš Opatrný s VDL Fakirem, když dokončil soutěž Grand Prix na třetím místě. V základní části ani v rozeskakování nechyboval, a na vítěznou dvojici Niall Talbot a Nicos de la Cense ztrácel jednu sekundu.Další jezdci v barvách České republiky se také nenechali zahanbit. V sobotu 20. srpna vyhrála Zuzana Zelinková v sedle Caliry T soutěž pro pětileté koně. Čistá byla také Michaela Rodová na Conthaquick a dojela pátá, šestý pak byl Karel Polák s Gondeliazem.

Karel Polák startoval také s o rok starším Manasquanem M Z, a dokončil s ním po bezchybné jízdě na 6. místě. V kategorii sedmiletých koní dosáhla Zuzana Zelinková s Evitou R na 7. příčku.

V závěru předposledního dne se jelo také finále Medium Tour na překážkách do 140 cm. V něm se nejlépe prezentovala Nikola Bielíková s Carthinjem, která dojela s chybou patnáctá.

V neděli pak ve finále Small Tour bodovala Sofie Najmanová, která zajela bez chyb s Jersey Flower a dokončila na 8. příčce. Ve stejné soutěži pak ještě byla třináctá s Lexusem o jedno místo za další Češkou Sárou Finsterle s Elektrou.

Výsledky z CSI Wr. Neustadt najdete TADY
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE