reklama 11C

Orctová a Douchová ve vedení při CIC Strzegom

ikonka

V polské Strzegomi se během sobotního dne 15. září konaly skokové zkoušky v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti. V soutěži CIC1* i CIC2* se do čela dostaly české jezdkyně, a to Šárka Douchová a Eliška Orctová. Obě na parkuru nechybovaly…
15.09.2018 17:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší soutěží těchto mezinárodních závodů je CIC2*, v níž se na čele po dvou dnech drží Eliška Orctová s Bonusem 1. Na parkuru jako jediná v této soutěži nechybovala. Na kontě jí tak zůstalo 34,7 trestných bodů.

Bezchybný výkon se podařil i Šárce Douchové, která startuje s Arizonou v soutěži CIC1*. Ze 22 startujících se pouze šesti dvojicím podařilo dokončit bez chyby na parkuru. Šárka Douchová se díky tomu dostala z třetí na první pozici. Na kontě tak má po dvou dnech 32 trestných bodů.

V elitní trojici máme české zastoupení i v národní soutěži stupně L, když si druhou pozici drží Jaroslav Hatla s Daf 1. Jezdci startující v této soutěži měli v sobotním programu drezuru i parkur. Česká dvojice zapsala výsledek 29,8 trestných bodů. Na parkuru nechybovala.

O konečném pořadí rozhodne nedělní kros.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE