reklama 11D

Opravilová závodí na CIC v Barroca d´Alva

Eliška Opravilová se s dvojicí koní účastní mezinárodních závodů všestrannosti v portugalském areálu Barroca d´Alva. Tam se konají závody ve dnech 25. – 28. února, a to po úroveň CIC2*. Jedná se o první závodní víkend z celkových dvou…
24.02.2016 22:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká jezdkyně ve všestrannosti Eliška Opravilová zakončí svoje působení ve Španělsku a Portugalsku mezinárodními závodyBarroca d´Alva. V sedle plemenného hřebce Lasinga se postaví do první části třídenní zkoušky, drezury, během čtvrtečního odpoledne. Společně budou bojovatsilné konkurenci při CIC1*. „Je to přeci jen začátek sezony, takže se nemáme kam honit,“ popsala jezdkyně. „V Barroce to mám moc ráda, lidi jsou zde velmi příjemní, vše funguje jak a kros je výborný. se dobře cválat, prostoru je tu opravdu hodně, povrch je vždy velmi příjemný a každý rok se snaží pořadatelé postavit jiné kurzy,“ doplnila Eliška Opravilová. Po dvou národních závodech ve Španělsku, kde organizace nebyla zcela dotáhnutá do konce a mnoho věcí nefungovalo, jak mělo, včetně dodržení časů drezurních zkoušek, to bude jistě příjemná změna.

Na startu jedné hvězdy je mnoho dvojic a startovní pole je opravdu kvalitní. O týden později se zde závodí po úroveň tří hvězd a několik jezdců zvolilo pro první závodní týden právě jednu hvězdu pro rozběhnutí, o týden později jsou však nahlášeni do třech.

Jezdkyně bude sedlat i druhého koně Kook de Peňaflor, s ním všakrámci Preliminar (naše L) nastoupí do drezurypátek.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. O všem vás však budeme opět informovat přímo z místa dění. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE