reklama 11A

Opravilová míří na první závody do Španělska

S dvojicí koní se vydává česká reprezentantka Eliška Opravilová na několikatýdenní závody ve všestrannosti do Španělska a Portugalska. Poprvé odstartuje ve španělském areálu Utrera poblíž Sevilly, a to v sobotu 14. února…
11.02.2016 18:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Eliška Opravilová se představí celkem na třech závodech ve všestrannosti, přičemž posledníPortugalsku jsou mezinárodní. S sebou svého plemenného hřebce Lasinga, s nímž se během závodů CNC Utrera zúčastní soutěže CNC1*. Dále představí svého mladého koně Kook de Peňaflor, s nímž je nahlášena do soutěže Promotion.

Na jezdce bude čekat během sobotního dne kompletní zkouška všestrannosti, po dopolední drezuře a parkuru se vydají odpoledne do krosu.

„V Portugalsku a Španělsku jsem takto na začátku byla již dvakrát. Moc se mi na těch závodech líbí a osvědčilo se mi to, koně se tam dobře rozběhnou. Proto jsem se rozhodla jet i tento rok,“ popsala jezdkyněSama to posléze přirovnalaobdobě Sunshine Tour, na kterou každoročně vyráží parkuroví jezdci, včetně těch českých.  V tomto případě se však jedná o troje závody pokaždé na jiném místě, byť ne vzdáleném.

Další podrobnosti budeme postupně přidávat, a to ze všech třech akcí




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE