reklama 11A

Opatrný druhý ve stopětačtyřicítce v Michalowicích

V pátek 4. listopadu pokračovaly druhým dnem skokové závody CSI v polských Michalowicích. Českou republiku reprezentují Nina Kaločová, Marek Klus a Aleš Opatrný, a právě poslednímu jmenovanému jezdci se dařilo. Vybojoval 2. místo v soutěži do 145 cm.
04.11.2016 19:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Aleš Opatrný byl druhý v soutěži do 145 cm započtítávané do LR. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Rozpis nabídl při CSI v Michalovicích v pátek 4. listopadu pět soutěží. První dvě byly určené mladým koním, a Česko v nich nemělo žádnou dvojici. Do třetí páteční soutěže v rámci CSI1* s překážkami do 120 cm nastoupila Nina Kaločová s Evitou a dokončila na 20. místě.
 
Následné dvoufázové skákání do 135 cm pod CSI3* absolvovali Marek Klus a Aleš Opatrný. Marek Klus v sedle FRH Quaida přešel přes čistou první fázi do fáze druhé, kterou zajel s 5 trestnými body a skončil dvacátý. Aleš Opatrný s Falco Unionem zajel obě fáze bez chyby a připsal si 10. příčku
 
Ještě lépe se Alešovi Opatrnému dařilo v parkuru do 145 cm, který program druhého dne uzavíral. Soutěž započítávanou do bodování světového žebříčku Longines Ranking zvládl s Apolem bez zaváhání a dokončil druhý. Překonala jej pouze domácí dvojice Dajana Pawlicka a Bebeto. Marek Klus s Al Camberem v téže soutěži chyboval jednou, což stačilo na 21. místo.  
 

Výsledky z CSI Michalowice můžete sledovat TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE