reklama 11B

Opatrný osmý v Grand Prix Paderborn

Aleš Opatrný s koněm VDL Fakir získali pěkné osmé místo při nedělní Grand Prix, konané dne 11. září v Paderbornu při mezinárodních skokových závodech CSI3*. Jednalo se o dvoukolovou soutěž, přičemž do druhého kola postoupilo jedenáct jezdců…
12.09.2016 08:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

rámci Grand Prix čekal na jezdce parkur 155 centimetrů vysoký. Ten dokázali překonat Aleš Opatrný a VDL Fakir bezchybně a nechyběli ani na startovní listině druhého kola. V něm nakonec jednou shodili, a tak si dojeli pro stejně pěkné osmé místo. Z vítězství se radoval Marcus Ehning a Comme il faut. Konkurence tak byla skutečně veliká.

předešlých dnů je třeba zmínit výsledky Lucie Perutíkové, která sice bojovala na nižších parkurech, zato na nich byla velmi úspěšná. Skončila čtyřikrát do desátého místa, přičemž nejlepším umístěním byla pěkná pátá pozice.

Aleš Opatrný zahájilVDL Fakirem úspěšněpátek, když na parkuru 140 centimetrů nechybovali, pouze inkasovali body za čas. Tentýž jezdec dokončil ještěDimarem  vd Looise Heide na pěkné desáté příčce soutěž 150 centimetrů vysokou.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE