reklama 11C

Češi zahájili třídenní závody na říjnovém CSI Linz

Na mezinárodních závodech CSIYH a CSI2* se poprvé závodilo během pátku 28. října. Na startu nechyběly ani české dvojice, které se několikrát prosadily v nejlepší desítce. Na vítězství pak dosáhla Alena Gasperl v soutěži Silver Tour…
28.10.2016 20:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Alena Gasperl se zasadila o českou hymnusoutěži Silver Tour, která se jela na parkuru 130/135 centimetrů vysokém. Vítězně dovedla do cíle koně Chaplin 96, a to o více jak vteřinu. V soutěži Big Tour (130 cm) pak přidalakoněm Cassius Clay 29 šesté místo.

Během dne se dařilo i Kristýně Nechanickéklisnou Roulette. Po bezchybném výkonu na parkuru  Small Tour (120 cm) se umístila na deváté příčce. Ve VIP Tour s výškou překážek 110/115 centimetrů se pak ze čtvrté pozice radovala Eliška Opravilová a Lasing.

nejtěžší soutěži první ho dne, v Gold Tour s výškou překážek 140 centimetrů, se z českých jezdců nejvíce dařilo Aleši Opatrnému. S VDL Fakirem se po bezchybné jízdě umístil osmý. Na desátou příčku pak dosáhl s Exclusive Look At Me. Na deváté pozici ještě skončil Ladislav Arient a Conto Bono.

Na výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE