reklama 11C

Olomoucký páteční vrchol ovládl Marek Klus

V Olomouci se ve dnech 22. – 25. září odehrává poslední mítink letošního Českého skokového poháru. Vedle hlavních soutěží, kterými jsou finále jednotlivých túr ČSP, je na programu řada rámcových soutěží. O pátečních výsledcích čtěte níže.
23.09.2016 20:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Marek Klus s Le Carelou vyhrál dva týdny před olomouckým kolem také Velkou cenu Frenštátu 2016. Foto: Kateřina Návojová

Rozpis posledního kola Českého skokového poháru nabídl během pátku mimo jiné soutěž Amateur Tour, Czech Junior Cup i kategorie U25.
 
V ranní amatérské túře na překážkách do 110 cm vyhrála Lucie Krampotová s Valentinem C. Junioři jeli soutěž na styl v rámci Czech Junior Cupu, která byla rozdělena na tři oddělení. Vítězkami jednotlivých oddělení se staly Natálie Kreislová s Remusem, Sára Vingrálková na Dollar Look a Sofie Najmanová s Jersy Flower.
 
Jezdci ve věku do 25 let závodili ve své túře na překážkách do 135 cm. První místo obsadil Ladislav Vachutka s Taktikou-H, druhá dojela Kateřina Málková na Bugatti Dwerse Hagen před třetí Kateřinou de Jagerovou s Cinven CR.
 
Otevřenou stopětatřicítku ovládl Marek Klus, který bral první i druhé místo. Vyhrál s Le Carelou, druhý dojel s Al Camberem. Třetí místo obsadil Přemysl Adam s Cachasem.
 
Výsledky aktualizujeme v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE