reklama 11C

Opatrný a Acovaro druzí ve Světovém poháru v Lešně

Na skvělý výsledek dosáhl nejlepší český jezdec Aleš Opatrný. V úterním díle CSI3*-W Leszno startoval v soutěži Světového poháru s Acovarem a v rozeskakování nestačil jen na vítěze. A ten den si výborně vedla i Lucie Anovčínová, která zvítězila...
28.10.2014 18:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Čestné kolo soutěže Světového poháru s Alešem Opatrným. ZÁZNAM

Aleš Opatrný dokázalAcovarem překonal náročnou soutěžrámci Světového poháru bez shození a postoupili společnědalšími čtyřmi účastníky do rozeskakování. V něm česká dvojice opět předvedla bezchybný výkon a díky rychlému času si dojel Aleš OpatrnýAcovarem pro druhou příčku. Nestačili jen na Holanďana Leona Thijssenkoněm Haertthago. Ti byli ještě o další tři vteřiny rychlejší, ale zároveň rozdíl mezi časem Aleše Opatrného a třetího umístěného byl více jak čtyřsekundový.

soutěži Světového poháru se dařilo i Jiřímu HruškoviAristem Z. Ti se bohužel nevyvarovali jedné chybězákladním kole, a tak nemohli bojovatrozeskakování. Přesto si zajistili pěkné dvanácté místo. Jen o příčku níže pak skončil třetí český zástupce Josef Kincl a Cascar. Ti si taktéž připsali na konto jedno shození.

Češi si do Polska přivezli opravdu skvělou formu, o čemž svědčí nejen úterní výsledky soutěže Světového poháru, kde si všichni tři Češi poradili s parkurem maximálně s jednou chybou. Během třetího závodního dne zněla areálem i česká hymna, a to díky Lucii Anovčínové. Ta svůj výkon z pondělí ještě vylepšila a s klisnou Rolys si dojela pro první příčkusoutěži Bronze Tour.

Na kompletní výsledky se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE