reklama 11B

Pondělní Lešno přineslo úspěchy z nižších soutěží

Druhý závodní den v pondělí 27. října se při CSI3*-W v polském Lešně dařilo českým dvojicím především v nižších soutěžích. Zcela nejlepší příčku během dne získala Lucie Anovčínová, která s Rolys obsadila třetí místo...
27.10.2014 20:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Aleš Opatrný a Curley Sue v soutěži Diamond Tour. ONLINE přenos

Úspěch zaznamenala jezdkyně v Bronze Tour. Tam se podařilo hned dvěma českým jezdkyním probojovat se do elitní dekorované pětky. Obě dokončily bezchybně a o pořadí rozhodoval čas. Třetí příčku si odnesla již zmíněná Lucie AnovčínováRolys, pátá dojela Petra Pešková a Patricks Hill.

V Silver Tour se nejlepším umístěním stala dvanáctá příčka Aleše OpatrnéhoQuintou, kteří dokončili bez chyby na překážkách, avšakpomalejším čase. V této soutěži si Josef Kincl a Čiki Čiki odnesl 4 trestné body za jedno shození. Jiří Hruška a Carethagoinkasovali 5 trestných bodů a Ladislav VachutkaTaktikou dokončil se třemi chybami.

V Gold Tour ani Diamond Tour se bohužel české výpravěpondělí nedařilo. Jiří Hruška s Mr. Vox Agromarket H+B při Gold Tour nasbíral 20 trestných bodů a Aleš Opatrný s Curley Sue soutěž Diamond Tour započítávanou do Longines žebříčku nedokončil. Po slibném úvodu totiž přišla první chyba na trojskoku složenéhotriplbaru a dvou kolmých skoků. Poté již chyby přibývaly.

Jízdu Aleše Opatrného můžete shlédnout TADY jedná se o 57 minutu. Závody jdou taktéž online, a to pod TÍMTO ODKAZEM.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE