reklama 11A

Odstartoval jubilejní ročník závodů Indoor Brabant

Padesátý ročník zažívá letos legendární jezdecká akce - závody Indoor Brabant v nizozemském s´Hertogenbosch. Pětihvězdové drezurní a skokové soutěže sice začínají v pátek 10. března, ale už o den dříve byl k vidění halový cross i parkur legend.
10.03.2017 09:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Halová všestrannost byla spolu se soutěží legend tahákem čtvrtečního programu Indoor Brabant 2017. Foto: press news Indoor Brabant

Program padesátého ročníku Indoor Brabant v s´Hertogenbosch začal ve čtvrtek 9. března. Soutěže Světového poháru v drezuře CDI-W a pětihvězdového parkurového CSI nabídne sice až pátek, ale i v zahajovací den se bylo na co dívat.
 
Rozpis nabídl halovou všestrannost, tedy soutěž s parkurovými překážkami a cross country. Nastoupilo do ní celkem deset dvojic, a z vítězství se radoval nakonec domácí jezdec Raf Kooremans s koněm Cavalor Chai Chai. 
 
Večer pak byli diváci svědky soutěže, při níž změřili síly jezdci, kteří už nezávodí, ale svého času patřili mezi světovou elitu. Soutěž Jumping Legends přilákala stejně jako všestrannost desítku jezdců. Byli mezi nimi mimo jiné Franke Sloothaak (GER), Piet Raijmakers sen. (NED), Jos Lansink (BEL) nebo jeho krajan Dirk Demeersman. 
 
Bezchybní jezdci postoupili do rozeskakování, které překonal bez zaváhání a nejrychleji Nizozemec Bert Romp s koněm Contento.
 

Výsledky z Idoor Brabant s´Hertogenbosch najdete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE