reklama 11A

Sobotní nejtěžší parkur v Göteborgu pro Cheronneta

Francouzská ekipa ukazuje v Göteborgu velmi dobrou formu. Po dvou vítězstvích Kevina Stauta se během sobotního dne 25. února radoval z první příčky na parkuru 155 centimetrů vysokém další Francouz, a to Aldrick Cheronnet s koněm Tanael Des Bonnes…
25.02.2017 21:53  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Sobotní den přinesl v rámci skokové části při CSI5*-W nejtěžší parkur v podobě odpolední soutěže 155 centimetrů vysoké. Hodnocená byla s jedním rozeskakováním, do něhož se kvalifikovalo pouze pět dvojic. Soutěž však absolvovalo méně než 30 jezdců, neboť mnoho z nich si šetří koně do nedělní soutěže Světového poháru.

V rozeskakování se celá elitní pětka dostala do cíle opět bez jediného shození, a tak o pořadí rozhodoval pouze dosažený čas. Ten měl o 0,22 vteřiny nejlepší Aldrick Cheronnet z Francie, který sedlal koně Tanael Des Bonnes. Druhý pak skončil Pieter Devos a Claire Z.

Již s odstupem v podobě dvou vteřin si pak o třetí místo svým výkonem řekl Maikel van der Vleuten. Ten se představil s koněm VDL Groep idi Utopia. V rozeskakování dále nechyběl Marco Kutscher a Satu Liukkonen.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE