reklama 11C

Drezurní Světový pohár pokračuje v´s-Hertogenbosch

Další kolo Světového poháru v drezuře se koná o nadcházejícím víkendu ve dnech 9. - 12. března. Dějištěm bude hala v s´Hertogenbosch, kde se sejdou na startu kvalitní jezdci. Chybět nebude ani v poslední době velmi úspěšná Isabell Werth…
07.03.2017 08:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do soutěží jedoucích se při drezurním Světovém poháru je nahlášeno celkem 26 jezdců z deseti zemí nejen Evropy, neboť na startu budou i zástupci Brazílie a USA. Silnou ekipu budou mít na tomto kvalifikačním kole Němci, kteří se představí ve čtyřčlenném složení. Chybět nebude aktuální světová jednička a nejvíce bodující jezdkyně v rámci Světového poháru, Isabell Werth. Tentokrát je do soutěží nahlášena se svým koněm Emilio.

Za Německo se dále bude prezentovat Jessica Krieg s koněm Sergio Leone 6, Fabienne Lütkenmeier s D´Agostino FRH a německou čtveřici doplní Jessica von Bredwo-Werndl s koněm Unee BB.

Nicméně největší ekipou budou domácí Nizozemci, kterých je nahlášeno hned dvanáct. Na seznamu startujících nechybí ani Edward Gal (Glock´ s Voice) či Hans Peter Minderhoud (Glock´s Flirt). Právě Peter Minderhoud bude obhajovat vítězství z loňského roku, kdy zvítězil v Grand Prix Freestyle.

V rámci doprovodného programu se se svojí kariérou rozloučí také Jerich Parzival, který podával výborné výkony v sedle s Adelinde Cornelissen.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Přehled startujících je TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }