reklama 11C

OH Rio 2016: Pateční drezura pro Werth a Německo

Těsné výsledky v drezuře během pátečního dne 12. srpna při úloze Grand Prix Special na olympijských hrách v Riu de Janeiru nakonec určily za páteční vítězku Isabell Werth s koněm Weihegold Old, v týmech berou zlato Němci…
12.08.2016 21:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Německá jezdkyně Isabell Werth a Weihegold Old dokázaly zajetpátek nejlepší drezurní úlohu a na kontě mají 83,711 %. Tato reprezentantka je zároveň nedílnou součástí německého týmu, který i díky její jízdě dokázal předvést nejlépe hodnocené výsledky zasluhující zlato. Tato úloha se totiž zároveň hodnotila jako týmová, a to jako třetí a poslední týmová zkouška. Německo jako jediné pokořilo hranici 80 %, když si připsalo 81, 936 %. Za Německo vedle Isabell Werth odstartovali Sonke Rothenberger, Dorothee Schneider a Kristina Broring-Sprehe. Isabell Wert startovala za Německo jako poslední a jižzávěru jízdy si byla skoro jistá, že si na krk pověsí další týmovou zlatou medaili. Předvedla velmi dobrou jízdu bez chyb a Německo mělo před páteční úlohoutýmech solidní náskok.  

Na dalších místech skončila stříbrná Velká Británie a bronzové Spojené státy americké. Ty se na medailovou pozici vrátily po páteční úspěšné jízdě Laury Graves a koně Verdades, když získali v pátek hodnocení nad 80 % a podrželi tak tým. Nizozemci tak klesli na čtvrté místo a jsou bez medaile.

Na druhý nejlépe hodnocený výsledek dosáhla čtvrteční suverénní vítězka Charlotte Dujardin a Valegro. Jejich ztráta na první místo byla však v pátek menší než jedno procento, neboť si připsali 83,025 %. Na třetí pozici je další německá dvojice, a to Dorothee Schneider s koněm Showtime Frh s výsledkem 82,619 %.

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAJDETE TADY

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016: VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ ZDE

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016 V ČESKÉ TELEVIZI

 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE