reklama 11A

O sezonách ČJF 2015-2016 se Zuzanou Procházkovou

Další členkou Rady České jezdecké federace je předsedkyně Severočeské oblasti ČJF MUDr. Zuzana Procházková, která nám také odpověděla na otázky v naší anketě. Jak hodnotí sezonu 2015, a co má oblast v plánu…?
26.12.2015 11:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Na otázky v anketě, s kterou jsme oslovili všechny členy Rady ČJF a manažery komisí nám tentokrát odpovídala MUDr. Zuzana Procházková - předsedkyně Severočeské oblasti ČJF.
 
V roce 2015 proběhly volby na celorepublikové i oblastní úrovni. Vy jste v roli předsedy zůstala a pokračujete v práci. Co je dlouhodobě hlavní prioritou pro váš OV?
 
Chceme nadále podporovat Stylšampionát Severočeské oblasti ČJF , Severočeský drezurní pohár a všechny aktivity našich subjektů a členů směřující ke zlepšení jezdecké úrovně v naší oblasti.
 
Co byste v rámci práce OV vyzdvihla, že se podařilo, nebo daří v uplynulém období…?
 
Máme fungující Stylšampionát pony i velkých koní, Severočeský drezurní pohár, Severočeskou parkurovou ligu. Ve Vrchovanech vznikl nový areál pro závody ve všestrannosti - to vše díky aktivitě našich členů.
 
Co naopak je třeba ještě měnit, nebo na čem budete v příštím roce pracovat?
 
Stále hledáme vhodný systém pro soustředění talentované mládeže- naše oblast je tvořena Ústeckým a Libereckým krajem, takže musíme počítat s velkými dojezdovými vzdálenostmi.
 
Jedním ze základních kamenů ČJF, a v podstatě každého sportovního svazu, je vzdělávání – má oblast nějaké vlastní projekty, jak podpořit začínající talenty? Chystá se třeba něco pro rok 2016?
 
O podpoře stylšampionátu a drezurního poháru jsem již psala, jiný projekt zatím nemáme. Uvažujeme o semináři pro instruktory jezdectví, ale to zřejmě až v dalším roce.
 
Jaké sportovní úspěchy byste mohla připomenout za sezonu 2015, kteří zástupci vaší oblasti jí reprezentovali na MČR i například mezinárodních závodech?
 
Z mnoha výsledků jistě bronz z mistrovství ČR družstev v parkurovém skákání. Družstvo jelo ve složení: P. Bielíková, J. Chýle, O. Pospíšil, V. Turečková. Dále Tereza Terberová se stala mistryní ČR ve vytrvalosti a Kristýna Mojžíšová obsadila třetí místo na mistrovství ČR ve voltiži.
 
Co osobně byste si přála do roku 2016? 
 
Moc bych si přála, aby  novému vedení ČJF vydržely síly a elán!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE