reklama 11D

O´Connor v nejlepší formě v pátek na GCT Dauhá

Irský jezdec Cian O´Connor dosáhl v pátek 4. listopadu na vítězství v nejvyšší soutěži jedoucí se při Global Champions Tour v Dauhá. V soutěži 145 centimetrů vysoké jedoucí se na čas o desetiny sekundy porazil Bassema Hassana Mohammeda….
05.11.2016 10:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Páteční večerní soutěž byla výborným úvodemsobotní soutěži Global Champions Tour, kde se představí nejlepší koně a jezdci světa. Soupeři o titul Rolf –Göran Bengtsson ze Švédska a Edwina Tops-AlexanederAustrálie se již také poprvé představilisoutěži. Obě dvojice vypadají velmi dobře připraveny právě do sobotní soutěže.

Nicméněpáteční soutěži kralovali jiní. Na nejlepší čas a bezchybný výsledek nakonec dosáhl Cian O´Connor a s koněm Callisto. O 17 setin vteřiny porazil nakonec druhého Bassema Hassana Mohammeda sedlajícího koně  Argelith Squid.

Stavitelem parkuru byl Uliano Vezzani, který připravil náročný parkur. Chyby bylo možné vidět po celé trase parkuru. Výjimkou nebyl ani první či poslední skok.

Finálová soutěž  Global Champions Tour Grand Prix Dauhá 2016 se uskuteční v soboru 5. listopadu od 17:15 hodin místního času. V ní se rozhodne o tom, zda se šampionem stane Rolf-Göran Bengtsson či Edwina Tops-Alexander.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Zdroj: www.globalchampionstour.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE