reklama 11D

Prague Lions odstartují v Berlíně jako devatenáctí

ikonka

Jako devatenáctí nastoupí členové družstva Prague Lions v pátek 27. července do prvního kola týmové soutěže Global Champions League v Berlíně. Pro zahajovací část byli vybráni nizozemský jezdec Gerco Schröder a Peder Fredricson ze Švédska.
27.07.2018 08:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V Berlíně nastoupí do prvního kola GCL člen Prague Lions Peder Fredricson. Foto: C.E.T. David Horváth
 
Nizozemec Gerco Schröder bude v hlavní páteční soutěži sedlat patnáctiletého valacha Glock's Cognac Champblanc, švédský reprezentant Peder Fredricson bude startovat s hřebcem Hanssonem WL. 
 
V zahajovací části musí překonat kurz Franka Rothenbergera s překážkami do 155 cm. Její start je stanovený na 16.30 hodin. Druhé kolo je na programu o den později od 11.30 hodin. 
 
V čele žebříčku ligy se drží řadu týdnů členové London Knights, druzí jsou jezdci z Valkenswaard United a třetí místo patří Miami Celtics. Prague Lions jsou devátí.
 
Na pátek je připraveno ještě rámcové dvoufázové skákání s překážkami do 145 cm. V něm se představí všichni tři zástupci Pražských lvů. Belgický reprezentant Niels Bruynseels nastoupí s Cas de Liberte osmý, osmnáctku má Peder Fredricson s HM Christianem K a Gerco Schröder v sedle Glock´s Zaranzy vstoupí do kolbiště jako třiatřicátý.
 

Online přenos z GC v Berlíně můžete sledovat ZDE

 

Webovou stránky GC najdete pod tímto odkazem




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE