reklama 11D

Do Berlína na GC míří ti nejlepší z nejlepších

ikonka

Dvanácté kolo seriálu Global Champions hostí hlavní město Německa Berlín, a opět se při něm představí ti nejlepší parkuroví jezdci světa. Chybět nebude lídr bodování Ben Maher, ani další hvězdy, které ho se v žebříčku snaží stíhat…
24.07.2018 17:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Vedoucí jezdec bodování GCT Ben Maher má náskok 38 bodů. Vyhrál dvě letošní Grand Prix, a to v Madridu a St. Tropez, jež mu zajistily velmi silnou pozici, když do finále seriálu zbývá pouze pět závodů.
 
Ve dvanáctém kole, které se odehraje 27. – 29. července v Berlíně se ho budou snažit stáhnout Australanka Edwina Tops-Alexander, která je momentálně na druhé příčce i Harrie Smolders (NED), jezdec číslo 1 světového žebříčku FEI. Ten je třetí a na druhé místo ztrácí pouhý bod. V jejich závěsu je pak Ital Alberto Zorzi.
 
Berlín – největší město Německa, je pulsujícím kulturním centrem, kterým šla německá historie. Domácím jezdeckým hrdinou je Christian Ahlmann, jenž vyhrál premiérovou berlínskou Velkou cenu v roce 2017. 
 
Vedle něj se představí na kolbišti v Sommergarten další hvězdná jména jako jsou Rolf-Göran Bengtsson (SWE), Lorenzo de Luca (ITA), Olivier Philippaerts (BEL), Peder Fredricson (SWE), Bertram Allen (IRL), Simon Delestre (FRA), Martin Fuchs (SUI), Roger-Yves Bost (FRA), Maikel van der Vleuten (NED), Michael Whitaker (GBR), Pius Schwizer (SUI) a Sergio Alvarez Moya (ESP).
 
 
Zdroj: tisková zpráva GC
 
Foto: GC / Stefano Grasso



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE