reklama 11A

Nesvačilové úspěšní v drezuře při CAI v Lipici

ikonka

Ve slovinské Lipici se daří českým reprezentantům Jiřímu Nesvačilovi mladšímu a Radku Nesvačilovi. Oba čeští reprezentanti předvedli v pátek 6. července vydařenou drezuru a při mezinárodních závodech CAI si drží první dvě pozice…
07.07.2018 08:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejlepší výkon v rámci kategorie čtyřspřeží předvedl v Lipici během pátečního dne Jiří Nesvačil mladší. Se svými koňmi zajel drezuru za 67,2 %, což odpovídá 52,26 trestným bodům. Jezdec má více jak osmibodový náskok na své další soupeře.

Velice dobrý výkon ukázal i druhý český reprezentant v této soutěži, a to Radek Nesvačil. Ten získal od rozhodčích za svoji drezurní úlohu 61,9 % a na konto si tak připsal 60,94 trestných bodů. Další tři účastníci této soutěže na hodnocení nad 60 % nedosáhli.

V soutěži jednospřeží při CAI3* si český reprezentant Jan Exnar aktuálně drží šesté místo. Z drezurní zkoušky si odnesl 60,7 %, což odpovídá 62,94 trestných bodů. Výsledky v této kategorii jsou však velice těsné a český jezdec ztrácí na páté místo necelých pět desetin bodu.

Další dva čeští zástupci pak závodí v rámci soutěže jednospřeží při CAI2*. Libor Kurka předvedl dobrý výkon a díky tomu je zatím po drezuře druhý. Na kontě má 61,34 trestných bodů. I jemu se totiž podařilo získat v drezurní zkoušce nad 60 %. Druhý český reprezentant v této soutěži, Ota Bareš, inkasoval 70,62 trestných bodů.

 

Další podrobnosti k závodům včetně startovních a výsledkových listin naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE