reklama 11C

Za měsíc odstartuje Zimní Jezdecký pohár 2018

ikonka

V lednu odstartuje už 5. ročník halového Zimního Jezdeckého poháru, který spojuje parkury a vozatajské soutěže. Nově jej doplní klubový žebříček Zimní Jezdecká liga! Při prvním kole přivítá v sobotu 27. ledna 2018 jezdce spřežení Hradištko u Sadské…
27.12.2017 19:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Úvodní mítink skokanů proběhne o týden později v Královicích u Slaného. Postupně se odehraje šest kočárových a pět parkurových závodů. 
 
Do akce se zapojí vedle jmenovaných organizátorů ještě Brno, Slatiňany a nově i Zemský hřebčín v Tlumačově. Vše vyvrcholí na konci března během Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem. 
 
Ruku v ruce s 5. ročníkem Zimního Jezdeckého poháru ČJF přichází novinka v podobě bodování do žebříčku klubů pod názvem Zimní Jezdecká liga ČJF 2018. 
 
Princip nového ligového žebříčku, který zvýší atraktivitu soutěží zimní túry, je jednoduchý. Jezdec účastnící se soutěže zařazené do seriálu Zimního Jezdeckého poháru ČJF může získat body nejen pro sebe do tradičního hodnocení jednotlivých kategorií, ale také pro klub, za který závodí.
 

Pravidla obou dvou zimních seriálů a jejich kompletní termínovou listinu najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE