reklama 11B

Nedělní CSN Ebreichsdorf s dvěma výhrami

Sofie Najmanová a Sára Finsterle jsou jména vítězek nedělních soutěží při CSN v rakouském Ebreichsdorfu. V neděli 30. listopadu se na přední příčky dostali ještě další čeští reprezentanti a zaznamenali mnoho umístění do desáté pozice…
30.11.2014 20:07  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Sára Finsterle zvítězila s Eurydikou, s Venezií 1 (na snímku) měla nejlepší čas, avšak o vítězství je připravilo shození. Foto Lukáš Najman

Sára Finsterle stejně jako Sofie Najmanová nejen výborně zakončily své třídenní působeníEbreichsdorfu, ale pro obě to znamenalo již druhé vítězstvírámci závodů. Sofie Najmanová dojela nejrychleji a bezchybně opětsedle Stardana, s nímž se rozhodla pro parkur 120 cm vysoký. Sára Finsterle po vítězstvíVenezií 1 v pátek dosáhla na nejvyšší příčkuneděliklisnou Eurydika. S téměř pětivteřinovým náskokem dojely do cíle soutěže 110 cm vysoké.

K dalším pěkným umístěním patří druhé místo Idy Jančářové s koněm Full House DVL na parkuru 105 cm pro čtyřleté koně. Nejlepší český výsledek ze soutěže 125 cm si odnesl Josef Vitásek a Cracker 29, kterým se podařilo probojovat na osmé místo. O příčku níže skončil Jan Studnička a Datasys Denise. V sedle svého druhého koně Datasys Jumper dojel jedenáctý.

Josef Vitásek předvedl dobrou jízdu také v soutěži 130 cm, kde po jedné chybě s Quintexem 3 obsadil devátou příčku výsledkové listiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE