reklama 11A

Početná ekipa na listopadovém CSN v Ebreichsdorfu

Mnoho českých jezdců se rozhodlo poslední listopadový víkend ve dnech 28. - 30. listopadu strávit na národních závodech CSN v rakouském Ebreichsdorfu. Areálu Magna Racino se tak představí mnoho českých dvojic, které nebudou chybět ve většině soutěží…
28.11.2014 20:33  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Ilustrační foto Lukáš Najman

První závodní den se jedou parkury 95- 135 centimetrů vysoké. V těch nejvyšších bude české barvy hájit Jan Vitásek a Quintex 3, více jezdců se rozhodlo pro parkuru 125 centimetrů vysoký. Na startovní listině je zapsán Filip Doležal, Sára Finsterle, Jan Vitásek, Štěpánka Zavoralová, Hana Dostálová, Jan Studnička a také letošní účastnice mistrovství Evropy Sofie Najmanová. Ta tyto závody bere jako přípravné na CSIOChSalzburgu, kde se díky CSI4* sjede opravdu mnoho úspěšných jezdců.

rámci prvních soutěží úvodního dne se podařilo Čechům několikrát dosáhnout na první dělené místo, když dokončili bez shození a v čase. Jsou jimi Chantal Novákoněm Lady 32, Filip Doležal se čtyřletým Contessini a také Daysi Brown, Josef Vitásekkoněm Cairo a Lubomír Moravanský a Ecampione.

 

Všechny startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE