reklama 11A

Sára Finsterle zvítězila na CSICh v Ebreichsdorfu

Úvodní den druhého závodního týdne podzimní túry v rakouském areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu znamenal pro Českou republiku úspěch. Na první místo dosáhla v pátek 14. listopadu Sára Finsterle a Venezia, kterým nikdo nestačil v soutěži při CSICh…
14.11.2014 22:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítězství získala Sára Finsterle a Venezia. Foto Lukáš Najman

FOTOGALERIE

Děti první den závodily na parkuru 120 centimetrů vysokém, kde o pořadí rozhodoval vedle trestných bodů i čas. Nakonec žádný účastník sitrasou neporadil bezchybně. Nejlepší výkon tak předvedla Sára Finsterle a Veneziajedním shozením a velmi dobrým časem. Hned za na druhé příčce skončila další Češka Sofie Najmanová a Taz Times. Jezdkyně startující letos i ve finále mistrovství Evropy na dekorování získala ještě stuhu za pátou pozicisedle koně Coco 146. S tímto koněm byla Sofie Najmanová zároveň nejrychlejšícelého startovního pole. Na kontě však měli 8 trestných bodů za dvě shození.

Během pátku si pro pěkné šesté místo dojel po bezchybném parkuru Jan Studničkasedle Corcovada. Společně závodili na parkuru 120/130 cm při CSIYH. V nejvyšší soutěži dne, Gold Tour s překážkami 140 cm vysokými, sičeské ekipy nejlépe vedl Aleš Opatrný a Acovaro. Ti na parkuru nechybovali, odnesli si pouze dva trestné body za překročený čas. To jim stačilo na konečné 20. místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE. Závody můžete sledovat online, a to pod TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE