reklama 11D

NEJ kůň 2016: Ampere zvítězil stylem start cíl

Jistá výhra pro Ampere reprezentanta českého trakéna je tu. Jeho soupeři nepřekonali ani hranici jednoho sta hlasů. Líbivý valach porazil krásné reprezentanty domácích teplokrevných plemen stylem start – cíl...
22.08.2016 12:17  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

S 238 hlasy porazil isabelu jménem Tara Kinská 82/8 (98 hlasů) i Moravského teplokrevníka (47 hlasů) s neskutečným původem či Českého teplokrevníka, kde byl absolutní propad na 22 hlasů. Právě u Českého teplokrevníka díky početnosti tohoto plemene by se mohla čekat i velká přízeň, ale jak je vidět, přízeň jednotlivých chovatelských svazů a stájí je často důležitějším faktorem, než právě početnost plemene. Vzhledemmenší účasti hlasujícíchtomto kole je jisté, že Ampere, je jediným koněmdivize, který doplní finále.

Ve finále budou zastoupena zatím s jistotou plemena welsh pony, hafling, českomoravský belgik, starokladrubský vraník, achaltekinský kůň a český trakén. Velkým aspirantem na postupku je však také Fríská klisna Willemien Wealtsje W, coby kůň s nejvyšší preferencí hlasů z nepostupujících koní. Nyní o postup bojují westernová plemena.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE