reklama 11C

Galavečer všestrannosti a spřežení opět v Humpolci

Tradičním místem pořádání galavečeru disciplín všestrannost a spřežení je Humpolec. Nejinak tomu bude i v roce 2017. Další slavnostní večer proběhne ve Spolkovém domě v Humpolci v sobotu 25. února. Začátek je plánován na 20:00 hodin…
07.01.2017 17:17  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Akci pořádají Komise všestrannosti a spřežení a SOUTĚŽE PODKOVY o.p.s. Během budou vyhodnoceni nejúspěšnější sportovci a chovatelé za rok 2016. Zároveň budou předána ocenění udělená správní radou o.p.s.
 
V rámci galavečera proběhne i vyhlášení 1. ročníku Malého poháru všestrannosti sponzorovaného firmou KAMIR a CO spol. s r.o a 3. ročníku Benajmin Cupu – pony – sponzorovaného firmou Zooprodukt - Ešpandr s.r.o. 
 
Oficiální program bude zahájen ve 20.00 hod. ve Spolkovém domě Humpolec, Smetanova 59. Po slavnostním předání ocenění bude následovat ples, který bude doplněn programem připraveným firmou KAMÍR a Co spol. s r. o. 
 
GalavečerHumpolci se koná pod záštitou předsedy Senátu ČR Milanem Štěchou. Vstup je povolen pouze ve společenském oblečení. Zpoplatněn je částkou 200 . DALŠÍ INFORMACE NAJDETE ZDE!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE