reklama 11B

Ve Slatiňanech proběhlo vozatajské soustředění ČJF

O víkendu 21. až 22. ledna se v areálu hřebčína ve Slatiňanech konalo soustředění reprezentantů spřežení. Pořádala jej Česká jezdecká federace pod vedením trenéra Jiřího Nesvačila seniora. Zúčastnilo se ho pět spřežení.
27.01.2017 11:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jiří Nesvačil senior se účastnil soustředění v roli trenéra. Foto: archiv Jezdci.cz

Na webu NH Kladruby nad Labem se můžeme dočíst o soustředění vozatajů, které se konalo ve Slatiňanech během třetího lednového víkendu.  Celý článek čtěte níže:
 
„Zimní příprava na sportovní sezónu právě začala. O víkendu 21. – 22. ledna 2017 pořádala Česká jezdecká federace na hale ve Slatiňanech první reprezentační soustředění spřežení s trenérem Jiřím Nesvačilem seniorem. Nové zkušenosti po zimním odpočinku sbíralo pět reprezentačních jezdců spřežení, kteří soutěží v disciplínách jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. 
 
Za Národní hřebčín se zúčastnil Jiří Nesvačil jun. se čtyřspřežím starokladrubských běloušů. První závody spřežení, kterých se Národní hřebčín chce v letošním roce zúčastnit budou již tuto sobotu 28. ledna v Hradištku u Sadské. Následovat budou Halové závody spřežení 11. února ve Slatiňanech, jejichž pořadatelem je sám Národní hřebčín Kladruby nad Labem, s.p.o. Oba termíny zmíněných halových závodů jsou součástí Zimního Jezdeckého poháru ČJF 2017, finále a slavnostní vyhodnocení všech kol se uskuteční poslední březnový víkend na Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem.“
 
Zdroj: web NH Kladruby



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE