reklama 11C

Hlavní středeční soutěž v Cáchách vyhrál Lamaze

Druhým soutěžním dnem pokračuje v Cáchách skokový mítink CSIO, kam se sjeli špičkoví jezdci z celého světa. Formu ukázal před blížící se olympiádou vítěz OH z roku 2008 Kanaďan Eric Lamaz, když zvítězil v hlavní soutěži dne…
14.07.2016 09:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Eric Lamaze a Fine Lady vítězi Turkish Airlines Prize of Europe v Cáchách. Foto: CHIO Aachen

Středa 13. července přinesla v Cáchách tři parkurové soutěže. Dopoledne změřili jezdci síly na parkuru s překážkami do 145 cm, který se jel na čas. Nejlépe si vedl Cian O´Connor, jenž s klisnou Be Gentel dojel bez chyb v čase 69,46. O dvě a půl sekundy pomalejší byl druhý Cassio Rivetti (UKR) na Beau Limit a třetí místo bral Brit Michael Whitaker na JB´s Hot Property.

Hlavní soutěží dne byla Turkish Airlines Prize of Europe, která se jela na překážkách do 155 cm a o vítězi rozhodovalo rozeskakování. Z osmnácti dvojic, které do něj postoupily, si nejlépe vedli olympijský vítěz z roku 2008 Kanaďan Eric Lamaze a Fine Lady, kteří dojeli čistě v čase 41,35. Druhý dokončil lídr světového žebříčku Simon Delestre (FRA) na Qlassic Bois Margot a třetí místo obsadil Belgičan Olivier Philippaerts s Challenge v.Begijnakker Z.

V závěru dne se konalo dvoufázové skákání do 150 cm, při kterém si nejlépe vedl Američan McLain Ward na HH Carlos Z s nulou a časem 27,77 v druhé fázi. Irský jezdec Jonathan Gordon s Fellinim dojel druhý a třetí příčka patřila Felixovi Hassmannovi na Horse Gym´s Balzaci.

Výsledky nejen z CSIO, ale také dalších disciplín při festivalu v Cáchách najdete TADY
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE