reklama 11B

V Cáchách se začalo závodit na drezurním obdélníku

Středa 13. července nabídla vedle parkurů při jezdeckém festivalu CHIO Cáchy také zahajovací drezurní soutěže. Prvními úlohami odstartovala malá i velká túra závodů CDI4*. V Cáchách se navíc pojede i pětihvězdové CDIO. Více se dočtete v článku níže.
14.07.2016 10:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Němci se pasují do role favoritů Poháru národů CDIO Cáchy. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Drezurní jezdci účastnící se mezinárodního festivalu v Cáchách si mohli vybrat ze závodů ve třech kategoriích. Jezdci do 25 let soutěží v CDIU25, senioři mohli volit mezi CDI4* a CDIO5*. Obojí nabídne jistě skvělou sportovní podívanou.

Kategorie CDI4* zahájila ve středu 13. července dvěma úlohami. Dvojice zapsané do malé túry šly úlohu SG, velká túra začala úrovní Grand Prix.

V soutěži SG zvítězil se známkou 76,368 % Brit Michael Eilberg s hannoverskou klisnou Woodlander Farouche. Druhé místo vybojovala domácí dvojice Dorothee Schneider a Santiago 221 a třetí příčku obsadila německá legenda Isabell Werth na DSP Belantis.

Velká túra CDI4* začala úlohou Grand Prix, jíž zcela ovládli němečtí jezdci, kteří obsadili první pět příček. Vyhrál Hubertus Schmidt na Imerio 3, který dostal 76,043 %. Druhá dojela Jessica von Bredow-Werndl na Unee BB, třetí příčku vybojovala Anabel Balkenhol s Dablinem FRH. Na čtvrtém a pátém místě se seřadily jezdkyně Fabienne Lütkemeier (D´Agostino FRH) a Jenny Lang-Nobbe (Loverboy 26).

O úroveň vyšší CDIO5* zahájí ve čtvrtek úlohou Grand Prix, která se započítává do soutěže Poháru národů. Do role pohárových favoritů se před vypuknutím závodů pasovali jezdci v domácích barvách. Průběh pro vás budeme monitorovat.


Výsledky z CHIO Aachen jsou pod tímto odkazem.
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE