reklama 11B

Marcus Ehning vítězem Grand Prix s´Hertogenbosch

V neděli 13. března skončily v nizozemském s´Hertogenbosch závody CSI pětihvězdové kategorie. Poslední soutěží mítinku byla Rolex Grand Prix s překážkami do 160 cm. V konkurenci absolutní světové špičky uspěl Marcus Ehning s Cornadem.
13.03.2016 20:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězná dvojice GP s´Hertogenbosch Marcus Ehning a Cornado. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Celkem čtyřicet dvojic nastoupilo 13. března do vrcholu závodů Rolex Grand Prix s´Hertogenbosch. Dvanáct z nich překonalo základní parkur bez zaváhání a postoupilo do rozeskakování. V němvětšina jezdců chybovala, čistě jej absolvovali čtyři
 
Nejrychlejšího času dosáhl Němec Marcus Ehning s hřebcem Cornadem a radoval se tak z vítězství v jedné z nejprestižnějších Grand Prix v kalendáři FEI. Druhý dojel další německý reprezentant Hans-Dieter Dreher s Cool and Easy. 
 
Třetí místo bral domácí Willem Greve na Carambole a čtvrtou příčku osadil Jos Verlooy (BEL) na Sunshine. Obhájce loňského trumfu Daniel Deusser dojel šestý, o jedno místo lépe dokončil Simon Delestre (FRA).
 
Grand Prix předcházela stupňovaná obtížnost s překážkami do 145 cm, kterou vyhrál Ital Emanuele Gaudiano s Carlottou před Hansem-Dietrem Dreherem s Theodore Manciais. Třetí dojel olympijský vítěz Steve Guerdat na Balou Rubin S.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE