reklama 11C

Gal závodí v 's Hertogenbosch s novou posilou

V rámci CDI-W v 's Hertogenbosch představil Edward Gal poprvé na mezinárodní scéně svou novou vycházející mezinárodní hvězdu, 7letého hřebce dánského teplokrevníka Zonika (Zack x Romanov). A v pátek 13. března s přehledem zvítězili…
13.03.2015 20:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

První soutěž, kterou byl Prix St. Georges pro licentované hřebce, tato dvojice vyhrálapřehledemvýsledkem 78,289 %.  Zonika dříve jezdil Andreas Helgstrand a společně zvítěziliroce 2012 v kategorii 4letých koní na mistrovství Dánska mladých koní. Poté koně zakoupil Gaston Glock. V sedleHanse Peterem Minderhoudem se v roce 2013 zúčastnil mistrovství světa mladých koní ve Verdenu, kde se v malém finále umístil na osmém místě. Kůň byl ale kupován pro Edwarda Gala.

Od Verdenu se hřebec účastnil pouze menších lokálních závodů. V 's Hertogenbosch v PSG dle sboru rozhodčích ostatní převyšoval o celou třídu. Druhé místo obsadila dvojice Eva Möller s licentovaným hřebcem KWPN v majetku Paula Schockemöhleho Bordeaux s výsledkem 71,184 %. Třetí místo patří Madeleine Witte-Vrees s Charmeurem, vítězem výkonnostního testu KWPN hřebců (71,009 %).

 

Zdroj: www.eurodressage.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE