reklama 11B

Večerní ´s-Hertogenbosch pro Philippaertse

Podvečerním programem dne 11. března pokračovaly mezinárodní skokové závody CSI5* v ´s-Hertogenbosch. Přestože ke konci startovní listiny startovaly další zkušené dvojice, vedení si v nejvyšší soutěži dne udržel Nicola Philippaerts z Belgie…
11.03.2016 23:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O páteční závěr dne se postarala soutěž 150 centimetrů vysoká, která byla hodnocená na čas. Pro první příčku sináskokem dojel Nicola Philippaertskoněm H&M Quenzo de la Rogue, kteří jako jediní pokořili hranici 60 vteřin. Na druhého Christiana Ahlmannakoněm Reavnit mělicíli náskokpodobě necelých čtyř sekund.

Ke konci startovní listiny přitom startovalo několik tradičně rychlých dvojic. Na parkuru, který nabízel mnoho výrazných zkrácení a riskantních nájezdů, se však většina účastníků nevyvarovala chybě. Na to doplatil nejen Jur Vrieling, ale i Emanuele Gaudiano či Pius Schwizer. Ti po chybě nadále nespěchali, a tak se nikomu nepodařilo přiblížit k vítěznému času.

Během dne se uskutečnil ještě parkur 155 centimetrů vysoký, kde mnozí jezdci předvedli své úspěšnější koně. Pro vítězství si nakonec dojel Kevin Staut a Ayade de Septon Et HDC, a to s náskokem více jak dvou vteřin na Rolf-Görana Bengtssona s Casallem ASK. Třetí dokončil Scott Brash a Hello Forever. Svůj úspěšný den potvrdil i Nicola Philippaerts, neboť tomuto jezdci se podařilo dokončit na čtvrté pozici. 

Výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE