reklama 11A

Malá Velká pardubická minikoní již počtvrté

Na pardubickém závodišti při 127. ročníku Velké pardubické opět budeme mít možnost shlédnout zajímavý dostih minikoní - Malá Velká pardubická minikoní. PRZECHWOZD skokové centrum minikoní připravilo již čtvrtý ročník tohoto dostihu…
04.10.2017 18:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Malá Velká pardubická je vždy podzimním vyvrcholením parkurové sezony minikoní, kdy se po celý rok koná seriál PRZECHWOZD TOUR – skokový seriál minikoní s vodičem. Jehož závěr s vyhlášením šampionů tour proběhl v počátku září při mezinárodní výstavě Koně v akci. 

Minikoně budou při nedělní MVp se svými vodiči překonávat zmenšené překážky kurzu Velké pardubické. Trať dostihu bude postavena v cílové rovině VP a  kurz dostihu MVp se proti loňsku opět nemění a je dlouhý 380m s umístěním 11 zmenšených překážek – Živý plot, Taxisův příkop, Irská lavice, Francouzský skok, Malé zahrádky, Anglický skok. Poplerův skok, Kamenná zeď, Hadí příkop, Velký vodní příkop a Steeplechase skok

4. ročník Malé Velké pardubické připravilo PRZECHWOZD skokové centrum minikoní v úzké spolupráci s Dostihovým spolkem. Malá Velká pardubická minikoní bude vloženým dostihem v rámci standardního dostihového programu. Mezi druhým a třetím dostihem (cca 11:45 hodin) se uskuteční rozběhy a finále je pak připraveno na přestávku mezi pátým a šestým dostihem dne (cca 13:30 hodin).

„Vybraní vodiči, účastnící PRZECHWOZD TOUR 2017, se svými minikoňmi na významný dostih sezony trénovali a myslím, že jsou na Malou Velkou pardubickou 2017 jak vodiči, tak koně dobře připraveni, aby předvedli divákům kvalitní ukázkový závod,“ říká před dostihem trenérka PRZECHWOZD skokového centra minikoní Hedvika Hejhalová.

Diváci by měli letos na dostihu minikoní vidět jak dvojnásobného vítěze Malé Velké pardubické minikoní Báru Hejhalovou se svým koněm Michellem Przechwozd a i nováčky dostihu, kteří prošli skokové tour sezony na předních postech.

Pořádající PRZECHWOZD skokové centrum minikoní se zaměřuje na výcvik všech plemen malých a mini koní a na výuku jejich vodičů. Ve svém areálu u Českého Brodu pořádá veřejné i individuální tréninky, semináře, závody. 

PRZECHWOZD skokové centrum minikoní




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE