reklama 11D

ME skoky 2015 Úspěšná juniorka Kolowrat-Krakowská

Juniorští jezdci již mají za sebou také první kvalifikaci na mistrovství Evropy. Ve středu 12. srpna se nejlépe představila Francesca Kolowrat-Krakowská, která sedlala klisnu Vorieta. Ta je po prvním dnu zatím na 23. příčce průběžného pořadí…
12.08.2015 21:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

 

juniorské kvalifikaci se u jezdců přepočítávaly trestné body na vteřiny. Díky rychlému času se i s jedním shozením stala nejlepší českou jezdkyní po prvním dnu Francesca Kolowrat-Krakowská. S Vorietou nyní figurují na 23. příčce. Bezchybný výsledek zaznamenal Václav NágrNormanem, jeho dosažený čas byl však o něco horší než Francescy a nyní si drží 27. pozici.

Jedná se však o umístění pouzejednomoddělení. Pro vysoký počet jezdců byla soutěž opět rozdělena na dvě části po 55 jezdcích.  Petra Boháčová je po prvním dnu na 33. místě, kdyžLepusem dvakrát shodila. O dvě příčky níže je s jednou chybou Kateřina De Jagerová a Voigtsdorfs Cityslicker. Nejméně se dařilo Kateřině Kučerová, kteráAnabel van´t  Kathof dvakrát chybovala a pomalejší čas jim přiřknul 48. příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE