reklama 11A

ME dětí, juniorů a mladých jezdců 2015 začíná

Hostitelem letošního mistrovství Evropy je Wiener Neustadt, kam se ve dnech 10. – 16. srpna sjedou ti nejlepší děti, junioři a mladí jezdci, aby změřili síly se zbytkem Evropy. Česká republika vysílá početné zastoupení. Jako první startují děti…
10.08.2015 15:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Program v rámci mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců začíná již pondělními veterinárními prohlídkami, závodní program startujeúterý odpoledne. Nejdříve se v rámci první kvalifikace představí dětští účastníci. Tam Česká republika pětičlenné zastoupení, a to v podobě loni nejúspěšnější reprezentantky mistrovství Evropy Sofie Najmanové, která bude opět sedlat Stardana. Nechybí ani letošní mistr České republiky František Stružinský, jenž bude bojovatkoněm Lucky Lifestyle. Z dalších jmen to je letošní stříbrná medailistka Sára Finsterleklisnou Venezia, Tereza MarkuskováCalivadem a Daniel Pospěch s Elise S. Na děti čeká první soutěž na výšce 125 centimetrů.

Zbylé dvě kategorie mají během úterý na programu zahajovací trénink a závodit budou při první kvalifikaci ve středu. I v juniorské kategorii budeme mít pět českých zástupcůMezi nimi figurují dvě jezdkyně, které podaly na mistrovství České republiky nejlepší výkony a o medailích rozhodlorozeskakování. Kateřina de Jagerová se představíVoigtsdorfs Cityslicker, s nímž na kontě i úspěšné CSI v Olomouci, a Francesca Kolowrat-Krakowská bude závoditVorietou. Dále se představí Petra BoháčováLepusem, Kateřina KučerováAnabel van´t Kathof a Václav Nágrsedle Normana.

Nižší počet startujících budeme mít mezi mladými jezdci. Pro tuto kategorii se letos rozhodla několikanásobná mistryně České republiky Anna Kellnerová, které uniklo loňské finále na mistrovství Evropy jen těsně. Tentokrát bude sedlat koně Bacara de la Ferme Blanche. Dále bude Českou republiku reprezentovat Tina ŠálkováTorem a Ondřej MálekBugatti Dwerse Hagen.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE