reklama 11C

ME skoky 2015: V dětech bezchybný Pospěch

Dětští reprezentanti mají již za sebou první kvalifikaci při mistrovství Evropy 2015 konané ve Wiener Neustadtu. V úterý 11. srpna se nejvíce dařilo Danielu Pospěchovi, který s Elise S dokončil bez shození. Jeden bod má na kontě František Stružinský…
11.08.2015 20:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem pět českých reprezentantů se postavilo na start parkuru první kvalifikace kategorie dětí. Na překážkách 125 centimetrů vysokých se nejlépe představil Daniel Pospěch a Elise S. Tato dvojice nechybovala a do dalšího dílu mistrovské soutěže si nenese žádné zatížení. V rámci otevřené soutěže znamenal výsledek 12. místo. Do soutěže nastoupilo celkem 110 jezdců ve dvou odděleních. Celkem čisté konto 33 účastníků.

Hned u několika jezdců naskočil jeden trestný bod za překročený čas. To je i případ Františka Stružinského s Lucky Lifestyle, kteří na překážkách taktéž nechybovali. Jedno shození si na konto připsala Sofie Najmanová se Stardanem, dvě pak Sára Finsterle a Venezia. Méně se úvodní kvalifikace vydařila Tereze Markuskové s Calivadem. Ti inkasovali 15 trestných bodů.

Ve středu se uskuteční první kvalifikace pro juniory a mladé jezdce. Děti naopak budou mít volno. Jako první je vypsána soutěže pro mladé jezdce, která startuje ve středu v 9 hodin. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE