reklama 11D

Mladí jezdci odjeli na ME první kvalifikační kolo

Ve středu 12. srpna proběhlo první kolo soutěže mladých jezdců při mistrovství Evropy v rakouském Wiener Neustadtu. Děti, junioři a mladí jezdci tam bojují o evropské tituly až do neděle 16. srpna. Po první ostré jízdě vede Švédka Elina Petersson.
12.08.2015 16:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D


Ondřej Málek - Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Na start dopolední soutěže s překážkami do 145 cm se v Lake Areně postavilo devětasedmdesát dvojic včetně dvou českých. Model soutěží je shodný se seniorským mistrovstvím Evropy, a tak se zahajovalo honební soutěží dle tabulky C. Jak Anna Kellnerová s Bacara de la Ferme Blanche tak Ondřej Málek s Bugatti Dwerse Hagen inkasovali shodně 12 trestných bodů, což pak bylo převedeno do trestných vteřin. Čas Ondřeje Málka stačil na 72. místo průběžného pořadí, Anna Kellnerová je prozatím osmapadesátá
 
Na čele soutěže pro mladé jezdce se usadily ženy. Švédská dvojice Elina Petersson a Canasta Z po prvním kole vede, druhé místo drží prozatím Chantal Müller ze Švýcarska s koněm U Tabasca. Třetí příčku obsadila Chloe Winchester na Avoca Valkyrie z Velké Británie.
 
Podrobné výsledky najdete a webu pořadatele ZDE.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE