reklama 11D

MČR dětí a juniorů v Hořovicích po prvních kolech

V Hořovicích započal v pátek 7. července boj o mistrovské tituly dětí a juniorů. První kolo absolvovali jezdci v kategorii dětí, starších a mladších juniorů a mezi dětskými a juniorskými družstvy. Kdo po zahajovacím kole vede, vám přinášíme v článku…
07.07.2017 20:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sára Vingrálková, Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Do mistrovské soutěže dětí nastoupilo celkem dvaatřicet dvojic, z nichž třiadvacet dokončilo první kolo bezchybně. Nejrychleji do cíle dorazila Tereza Svobodová spolu s Terry Z.

Mezi mladšími juniory se v pátek nejvíce dařilo Sáře Vingrálkové, která se na průběžné první místo postavila v sedle Dollar Looka 1.

Nejpočetnější startovní pole startuje v rámci soutěže starších juniorů. Rovné čtyři desítky startujích se představilo v prvním kole. V nejlepším čase absolvoval parkur Petr Dajbych v sedle Merry Chrismas, který si však připsal čtyři trestné body. Z bezchybných výsledků dokončila nejrychleji Natálie Soukupová a Hamilton.

Družstva mladší věkové kategorie průběžně vedou zástupci druhého středočeského týmu ve složení Martina Holcová, Lenka Slavíčková, Ema Kozáková a Lenka Sikorová, kteří si v prvním kole připsali jediný trestný bod.

Juniorská družstva ovládl tým Severní Morava 1 se čtyřmi trestnými body, za který startují Natálie Kreislová, Nikol Švihorová, Magdaléna Roubíčková a Michal Šedý. Pomaleji, ale také s jednou chybou, dokončilo družstvo Východních Čechy 1, ve kterém je Jiří Skřivan ml., Matouš Kořínek, Sára Finsterle a Pavla Benešová.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE