reklama 11C

V Hořovicích budou skákat mladí o tituly mistra ČR

Již od čtvrtka 6. června budou děti a junioři bojovat o mistrovské tituly v rámci národního šampionátu v Hořovicích. Zatímco soutěže družstev vyvrcholí v sobotu, noví mistři České republiky pro rok 2017 budou známí po nedělním závěrečném kole…
04.07.2017 13:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Po loňském olomouckém mistrovství České republiky se tak tento vrcholný domácí závod pro děti a juniory vrací do Čech, a to právě do Hořovic. I letos bude pro jezdce připraven parkur od zahraničního stavitele, kterým bude Marco Behrens. Uskuteční se dvě týmové mistrovské soutěže a tři individuální.

V loňském roce nenašla mezi dětmi přemožitele Anna Lani Novak s klisnou Taveta HS, když se o zlato po třech bezchybných kolech rozeskakovala s Terezou Svobodovou. Ta skončila na druhé pozici s Maryland.

V kategorii mladších juniorů si zlato za své výkony zasloužila Sofie Najmanová v sedle Stardana. I ta musela o titul bojovat v rozeskakování, kam vedle ní postoupily i Sára Finsterle, Veronika Vacková a Linda Portychová.

Naopak v případě starších juniorů bylo rozhodnuto po třetím kole. Jako jediná totiž bez trestných bodů dokončila tříkolovou soutěž Kateřina De Jagerová s koněm Candy Boy. S jednou chybou obsadila druhou příčku Petra Boháčová se Sissi 3 a elitní trio uzavřela dvojice z Mustangu, Patricie Brusová a Lord Luis.

O tom, jak se bude letos jezdcům dařit, vás budeme pravidelně informovat. Startovní a výsledkové listiny budou dostupné posléze v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE