reklama 11C

De Jagerová obhájila titul mistra ČR 2016

Skvělý výsledek má za sebou Kateřina De Jagerová. Té se v neděli 10. července podařilo v Olomouci při mistrovství České republiky v kategorii starších juniorů obhájit titul. Získala ho zaslouženě poté, když jediná dokončila nedělní parkur bezchybně…
10.07.2016 18:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Stavitel parkuru připravil pro nejstarší kategorii náročný a také dlouhý parkur. Bez trestných bodů ho z více jak 20 jezdců dokončila jediná dvojice bezchybně, a to právě ta vítězná. Kateřina De Jagerová nastupovala do třetího kola s bezchybným kontem, které se jako jediné podařilo udržet. Bez bojerozeskakování si tak došla pro zlatou medaili a obhájila titulloňského roku.  I v tomto případě sedlala koně Candy Boy.

 

Do neděle vstupovala bez chyby i Petra Boháčová. Se Sissi 3 v neděli jednou chybovala, což nakonec vyneslo stříbro. Pro bronz si díky vydařené neděli dojela Patricie Brusová a Lord Luis. Ti nastupovali do třetího dnejednou chybou, jedno shození přidali i v neděli. Na těžkém parkuru však většina dvojic inkasovala mnohem více trestných bodů, díky čemuž se Patricie Brusová dostalana medailovou pozici.

 

INFORMACE O DALŠÍCH MISTROVSKÝCH KATEGORIÍCH NAJDETE V PŘÍSPĚVCÍCH NÍŽE...




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }