reklama 11B

Litevec Petrovas páteční první vítěz CSI Olomouc

Druhý závodní den mezinárodních závodů CSI Olomouc otevřela v pátek 23. června soutěž Youngster Tour pro mladé koně ve věku šesti a sedmi let. Bezchybně a nejrychleji si s druhou fází parkuru poradil Litevec Andrius Petrovas a s koněm Lasas zvítězil…
23.06.2017 10:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do Olomouce se sjeli velmi nadějní mladí koně, více jak polovina startovního pole totiž dokončila obě fáze parkuru bez trestných bodů. Nejlepší výsledek předvedla litevská dvojice Andrius Petrovas a šestiletý Lasas. O necelých pět desetin sekundy za vítězem zaostal český jezdec Alexander Baraldi, který si s koněm Sopranist K dojel pro pěkné druhé místo. O další více jak dvě desetiny vteřiny pomalejší jízda stačila Kristapsu Neretnieksovi s koněm Camerlane na třetí pozici.

České ekipě se v této soutěži poměrně dařilo, neboť do elitní pětky se probojovaly čtyři české dvojice. Vedle zmíněného Alexandra Baraldiho se na páté místo dostal Aleš Opatrný s koněm Kaizar-A. Kamil Papoušek s koněm Cartano K obsadil pěknou sedmou pozici a jen o příčku níže se umístil Marek Hentšel s koněm Pandrhola.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE