reklama 11B

Schmid vítězem čtvrteční Gold Tour na CSI Olomouc

Nejtěžším čtvrtečním parkurem byla dne 22. června v Olomouci při mezinárodních závodech CSI úvodní soutěž Gold Tour. Suverénní a velmi rychlá jízda zajistila švýcarskému reprezentantovi Adrianu Schmidovi vítězství v sedle koně Alcazar Sitte…
22.06.2017 17:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Čtvrteční Big Tour se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a v případě rovnosti bodů rozhodoval o pořadí dosažený čas. Suverénně nejlepší jízdu předvedl Švýcar Adrian Schmid, který s koněm Alcazar Sitte dokončil v čase 58,32 vteřiny. To znamenalo náskok více jak tři vteřiny na své nejbližší soupeře.

K velké radosti se do elitní trojice probojovaly i dvě dvojice reprezentující Českou republiku. Pro druhé místo si totiž dojela Zuzana Zelinková s Evitou R před třetím Kamilem Papouškem s Qentinem Donth-M. Tato dvojice navíc poměrně dlouho v soutěži vedla.

V této třetí zkoušce závodního dne nastoupilo na start více jak 70 dvojic, přičemž pouze třiadvacet dokončilo soutěž bez trestných bodů.  Několik dvojic pak inkasovalo trestné body pouze za překročený čas.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE