reklama 11B

Krzystof Okla úspěšný v EY-Cupu při CSI Olomouc

O závěr prvního úvodního dne 22. června se v Olomouci při mezinárodních závodech CSI postarala soutěž EY-Cup pro jezdce do pětadvaceti let. V dvoufázovém skákání si s připravenou trasou nejlépe poradil polský jezdec Krzystof Okla…
22.06.2017 20:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Více jak čtyřicet jezdců do 25 let se účastnilo závěrečné čtvrteční soutěže. O co nejlepší umístění bojovali na parkuru 135/140 centimetrů vysokém. V druhé fázi se jako jediný dostal pod hranici půl minuty polský reprezentant Krzystof Okla a s koněm Djembe van het Schaarbroek si dojel zaslouženě pro první příčku.

Z druhé pozice se se ztrátou zhruba dvou vteřin na vítěze radovala italská dvojice Giorgia Failla a Cliff de Brinco Lindenhof. Elitní trio uzavřela rakouská reprezentantka Melanie Buchner a Zilton.

Z českých jezdců si nejlépe vedla Barbora Tomanová, která dokázala bezchybně dokončit obě fáze parkuru nejen napoprvé s Corcovadem, ale posléze i v závěru soutěže s Crocodile Dundee. S touto klisnou navíc předvedla pátý nejlepší výsledek.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE