reklama 11B

Krzystof Ludwiczak prvním vítězem CSI Olomouc 2017

Zahajovací soutěží letošního ročníku CSI v Olomouci byla čtvrteční Silver Tour. S parkurem 130 centimetrů vysokým si 22. června nejlépe poradil polský reprezentant Krzystof Ludwiczak s koněm Poli Loli L. Druhá byla Češka Vladislava Humplíková…
22.06.2017 11:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Čtvrteční Silver Tour se jela jako dvoufázové skákání. Vítězná dvojice Krzystof Ludwiczak a Poli Loli L dosáhla na čas 26,05 vteřiny v druhé fázi. To byl o pouhou jednu setinu vteřiny rychlejší výkon než v případě Vladislavy Humplíkové. Tato nejlepší česká jezdkyně tak s koněm Buena Utopia obsadila druhé místo.

Pod sedmadvacet vteřin se v druhé fázi dostal i třetí umístěný. Tím byl Maďar Gyula Szuhai, který sedlal koně Agropoint Cassiloc.

Do elitní desítky se dostali ještě další dva čeští reprezentanti. Pro pěkné sedmé místo si dojel Ladislav Vachutka s koněm Vanilla Rose-H. Aleš Opatrný s koněm Santorino pak obsadil právě desátou příčku výsledkové listiny.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE